Over ons

Ballonteam Lips uit Rollegem-Kapelle

Meer dan 28 jaar ervaring in ballonvaren!

Beleef een adembenemende vlucht boven eigen streek samen met het zeer ervaren team van ballonvaarten Lips uit Rollegem-Kapelle, West-Vlaanderen. Meer dan 25 jaar geleden werden de eerste bouwstenen van Ballonteam.be reeds gelegd. Oprichters Geert en Nancy maakten toen deel uit van een ander ballonteam en gingen hierbij met veel passie mee op avontuur. Ondertussen is Geert al meer dan 28 jaar piloot met enkele duizenden vlieguren op de teller. Daarnaast is hij ook instructeur en werd hij door het DGLV benoemd tot examinator van ballonpiloten.
Ook zijn gezin geniet ondertussen met volle teugen van het ballonvaren, dit over gans België maar vooral boven het landelijke West- en Oost-Vlaanderen. Sinds 2012 is ook zoon Arne piloot bij Ballonteam Lips. Hij heeft ondertussen heel wat nationale én internationale ervaring opgedaan dankzij zijn veelvuldige deelnames aan ballonevenementen in binnen- en buitenland zoals b.v. in Doha (Qatar), Albuquerque (VS), Chambley (Frankrijk), Oswestry (Groot-Brittannië), Walchsee (Oostenrijk), Warstein (Duitsland),…Daarnaast heeft hij al meerdere keren deelgenomen aan het internationale en alomgekende ballonvaartkamp voor jongeren International Youth Camp. In 2017 schopte hij het zelfs tot Chief Pilot.
Ook varen met ballonnen in speciale vormen kent voor ons geen geheimen. Naast het varen met onze eigen speciale en heel opzichtige ballon, wordt ons team heel regelmatig gevraagd om andere ballonnen in speciale vormen te besturen (zoals b.v. “Matroushka”, “Nikon Batterij”, “Fiji Diamond”, …)

Vaar mee boven uw eigen streek, zowel in Vlaanderen als Wallonië!

Jaren Ervaring

Aantal Vaarten

Uitgelaten Passagiers

Zakelijke klanten

BALLONTEAM.BE

Maak kennis met onze piloten en crewleden

Geert Lips

Geert Lips

Piloot - Instructeur - Examinator

Zaakvoerder en senior pilot Geert vaart al ruim 28 jaar en heeft ondertussen al meer dan 2000 vluchten op de teller staan. Daarnaast is hij ook instructeur en examinator van ballonpiloten.

Arne Lips

Arne Lips

Pilot

Zoon en pilot Arne vervoegde ons team in 2012 en beschikt over heel wat (inter)nationale ervaring door zijn vele deelnames aan ballonevenementen in binnen- en buitenland.

TEAMLID WORDEN

Zin in avontuur of een leuke hobby?

Wil je ons team versterken? Als lid van Ballonteam Lips begeleid je iedere ballonvaart van begin tot einde en sta je de piloot en passagiers bij.
Word lid van ons team hechte vrienden dat zich maar al te vaak kostelijk weet te amuseren. Naast de taken bij het ballonvaren, laten we een leuk terrasje of een kerstmarkt zeker niet links liggen!