Ballonvaarten voor bedrijven

Ballonvaarten voor bedrijven

Uw eigen luchtballon?

Reclame die blijft hangen!

Een gepersonaliseerde heteluchtballon is de ideale manier om publiciteit te voeren of op een heel originele manier met uw klanten te netwerken. Denk maar aan de honderden foto’s die per vaart van een luchtballon worden gemaakt of de vele toeschouwers die op de begane grond spontaan van hun fiets stappen en naar u beginnen te wuiven.
Door onze jarenlange ervaring kunt u bij Ballonteam Lips uw eigen luchtballon laten ontwerpen en produceren. Als u écht wilt opvallen, kies dan voor een in het oogspringende ballon in een speciale vorm.

Teambuilding op een hoger niveau?

Een uitzonderlijke ervaring voor al uw medewerkers.

Wilt u uw teambuildingsactiviteiten naar een hoger niveau tillen? Dat kan zeker en zelfs letterlijk. Uw team leert op een aangename en professionele manier hoe ze een luchtballon moeten klaarmaken en terug opbergen. De beloning voor de gezamenlijke arbeid volgt al snel hoog in de wolken. Aansluitend op de ballonvaart wordt er steevast gezellig nagekaart in een zogenaamde “après-ballooning”. Contacteer ons en wij helpen u graag met de organisatie van deze onvergetelijke teambuildingsdag!
Tip: Verwen uw klanten of trouwe medewerkers met een exclusieve VIP-ballonvaart incl. belegde broodjes en champagne.

SFEERBEELDEN

CONTACTEER ONS

Info over prijzen, opstijglocaties, cadeaubonnen, branding, opleidingen, nieuwe teamleden, ...